Kulinarični vodič po regiji Osrednja Slovenija
Kulinarični vodič z naslovom »Okusi Osrednje Slovenije – na sredini mize« je nastal v sodelovanju vseh 26 občin, ki tvorijo regijo Osrednja Slovenija. Predstavlja raznovrstnost in bogastvo tukajšnjih jedi s poudarkom na domačih gostilnah in pestrosti lokalne ponudbe ter izročila.
Kruh in pekovsko pecivo Kopun z ognjišča
iz Pekarne Grosuplje v okrepčevalnici Pr' Mrtinet
Vodič ne vsebuje prav vsega kulinaričnega bogastva, ki ga premore Osrednja Slovenija, kljub temu pa v njem najdemo preko 80 jedi, značilnih za posamezno občino, v njem so navedeni tudi izbrani gostinski ponudniki.
Občina Grosuplje se v kulinaričnem vodiču predstavlja s kruhom in pekovskim pecivom Pekarne Grosuplje, ki nam je na voljo v prodajalni Hiša kruha, v okrepčevalnici Pr' Mrtinet pa nam bodo postregli s slastnim kopunom z ognjišča. Kulinarični vodič Okusi Osrednje Slovenije na sredini mize lahko prelistate na tej povezavi.