Območje Radenskega polja je naravni in kulturni biser, ki je v svoji sedanji biološki pestrosti nastajal v tisočletnii interakciji narave in ljudi. Razprostira se na dobrih 4 km² in je najmanjše med devetimi izrazitejšimi kraškimi polji v Sloveniji.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 7. julij 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. julija.

 

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

 

cista krka

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh (6. 3. 2017)

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh, od 27. 2. 2017 od 7.00 ure do 6. 3. 2017 do 7.00 ure, obravnavala 10 kaznivih dejanj, 8 prometnih nesreč, 1 kršitev javnega reda in miru ter 17 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali dva vloma v hišo, dve tatvini reg. tablic /LJ17-3KM, LJVA-061/, kaznivo dejanje grožnje, dve kaznivi dejanji goljufije, mučenje živali in ponarejen bankovec. Prav tako so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru ter obravnavali pet prometnih nesreč. Policisti so voznikoma zaradi vožnje brez VD zasegli osebno vozilo in motorno kolo, zoper oba voznika bo podan obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali poskus vloma v hišo, tatvino, dve prometni nesreči z manjšo materialno škodo in prometno nesrečo s telesnimi poškodbami.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali kršitev določil ZZZiv, eno prometno nesrečo z manjšo materialno škodo in požar.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.