Območje Radenskega polja je naravni in kulturni biser, ki je v svoji sedanji biološki pestrosti nastajal v tisočletnii interakciji narave in ljudi. Razprostira se na dobrih 4 km² in je najmanjše med devetimi izrazitejšimi kraškimi polji v Sloveniji.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh (3. 4. 2017)

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh, od 27. 3. 2017 od 7. ure do 3. 4. 2017 do 7. ure, obravnavala 18 kaznivih dejanj, 6 prometnih nesreč, 5 kršitev javnega reda in miru in 29 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali dva vloma v hišo, kaznivo dejanje goljufije, izsiljevanje, poškodovanje tuje stvari, tatvino motornih žag, tatvino telefona, tatvino goriva, drzno tatvino in tatvino ročnega orodja.

Policisti so v dveh primerih intervenirali v zasebnem prostoru, kršitelju je bil izdan PLN. Zoper tri kršitelje javnega reda in miru na javnem kraju je bilo odrejeno pridržanje do izstreznitve. Policisti so obravnavali tri prometne nesreče z udeležbo divjadi.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali vlom v hišo, poškodovanje tuje stvari, vlom v avtobus in tatvino bakrenih žlebov.

Obravnavali so tri prometne nesreče z materialno škodo in intervenirali na javnem kraju, kršitelju je bil izdan plačilni nalog. Policisti so izvedli dva zasega prepovedane droge.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, poslovno goljufijo in tatvino psa. Policisti so intervenirali v zasebnem prostoru, zoper kršitelja je bilo odrejeno pridržanje do izstreznitve.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

V preteklem tednu so policisti zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli dva motorna vozila, zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli tri vozniška dovoljenja.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.