Zgodovinski viri razkrivajo, da se ime Grosuplje prvič pojavi davnega leta 1136, bilo je zapisano kot GROSLUPP ali po Valvasorjevo Velike uplje.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Podjetje Avtoval d.o.o. je občinski upravi v uporabo podarilo novo zeleno vozilo BMW i3

»Kot zelena občina, ki ima zeleno barvo v svoji zastavi in grbu, želimo postati del evropske in svetovne zelene politike trajnostnega razvoja, zato sporočamo svetu, v njemu razumljivem jeziku, globalno usmeritev občine Grosuplje: VISION 3G – Grosuplje Goes Green,« je v predgovoru k Dolgoročnemu občinskemu strateškemu načrtu 2015-2020 med drugim zapisal župan dr. Peter Verlič.

gallery1 gallery1 gallery1

Zeleno usmeritev občine Grosuplje je opazil tudi direktor podjetja Avtoval, d.o.o. Anton Valentinčič in v spodbudo občinski upravi za obdobje enega meseca v uporabo podaril novo električno vozilo BMW i3. Njegovo odločitev je spodbudila nedavna novička, da bomo v Grosupljem v poletnih mesecih postali bogatejši za kar 4 nove polnilne postaje z dvema parkirnima mestoma, in sicer na parkiriščih pri Kongu, pri tržnici, na Kersnikovi cesti, četrta lokacija pa bo v Sončnih dvorih. Prvo elektro črpalko na parkirišču pri Okrajnem sodišču smo sicer dobili že konec leta 2011.

gallery1 gallery1 gallery1

V torek, 18. aprila 2017, sta župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar zeleno vozilo BMW i3 tudi prevzela. »BMW i3 je več kot avto. Je dokaz za to, da se odgovornost in užitek v vožnji odlično dopolnjujeta,« pravijo v podjetju BMW. Direktorju podjetja Avtoval, d.o.o. Antonu Valentinčiču se lepo zahvaljujemo.

gallery1 gallery1 gallery1

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.