Območje Radenskega polja je naravni in kulturni biser, ki je v svoji sedanji biološki pestrosti nastajal v tisočletnii interakciji narave in ljudi. Razprostira se na dobrih 4 km² in je najmanjše med devetimi izrazitejšimi kraškimi polji v Sloveniji.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

9. Regijsko tekmovanje v gasilski orientaciji »2017«

V soboto, 3. junija 2017, je v Šmarju - Sapu potekalo 9. Regijsko tekmovanje v gasilski orientaciji »2017«, v soorganizaciji Regije Ljubljana II – Komisije za delo z mladino in gostitelja Gasilske zveze Grosuplje. Tekmovanje je bilo namenjeno tako pionirjem in pionirkam, mladincem in mladinkam kot tudi gasilcem pripravnikom in gasilkam pripravnicam.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Pred pričetkom tekmovanja je vse tekmovalke in tekmovalce lepo pozdravila predsednica Mladinske komisije Regije Ljubljana II Monika Kastelic, posebej pa tudi prisotne goste župana dr. Petra Verliča, poveljnika Gasilske zveze Grosuplje Janeza Pezdirca, predsednika PGD Šmarje – Sap Nejca Strežka in poveljnika PGD Šmarje - Sap Martina Hribarja.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Preden pa je tekmovalkam in tekmovalcem podala natančnejša navodila o samem poteku tekmovanja in se je tekmovanje tudi uradno pričelo, sta vse tekmovalke in tekmovalce lepo pozdravila tudi predsednik PGD Šmarje – Sap Nejc Strežek in župan dr. Peter Verlič.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Predsednik PGD Šmarje – Sap Nejc Strežek je vsem tekmovalkam in tekmovalcem zaželel uspešno tekmovanje, predvsem pa da se bodo ob samem tekmovanju tudi zabavali in se imeli lepo.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Župan dr. Peter Verlič pa je vsem tekmovalkam in tekmovalcem izrekel prijetno dobrodošlico v naši občini, v krajevni skupnosti Šmarje – Sap, in kot je še dejal, pri gostitelju PGD Šmarje – Sap, pri pridnih in marljivih gasilkah in gasilcih, ki pazijo našo imovino, naša življenja.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

»Vidim, da se za prihodnost gasilstva v naši občini, v naši regiji ni treba bati. Vi ste tisti, ki boste naslednja udarna sila gasilstva, ki boste pazili na nas, ki se vas bomo vedno razveselili,« je še tekmovalkam in tekmovalcem dejal župan in vsem zaželel uspešno tekmovanje.

Foto in video: Brane Petrovič

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.